tedglobalmm

Op woensdag 13 juli 2011 wordt TEDGlobal 2011 in Edinburgh The Stuff of Life gestreamed vanuit de simulcastlocatie Igluu Den Haag. TEDxThe Hague is een van de organiserende partners. Connection of Minds, het label van World of Minds waarin live wordt gevisualiseerd, heeft al eerder tweemaal TEDxAmsterdam (2009 en 2010) en TEDxRotterdam (2010) live gemindmapped. Live mindmappen biedt een structuur dat naast steekwoorden gebruik maakt van iconen en kleur waardoor verbanden en overzicht snel zichtbaar worden. Live houdt in dat de gehele wereld kan meekijken. Via onze partner MindMeister is er een aparte website waarop mensen vanuit de gehele wereld kunnen inloggen en realtime de mindmappers kunnen volgen en de mindmaps zien worden gemaakt.

MindMappers, Alexis van Dam en Mathieu van der Wal gaan op 13 juli de TEDGlobal bijeenkomst vanuit de simulcast livemindmappen.

Intresse om een een bijeenkomst, event of congres op eenzelfde wijze te laten livemindmappen, neem contact met ons op.

Meer over MindMappen

LiveMindMappen zorgt voor een visuele compacte weergave van een sessie/vergadering of brainstorm. Alles wat gezegd wordt, komt in steekwoorden in de mindmap. Na afloop is er een visuele boom ontstaan waar via een structuur van hoofd- en bijzaken men gemakkelijk de belangrijkste zaken uit een presentatie inzichtelijk heeft. Dit wordt aangevuld met links naar voorbeelden en afbeeldingen. Meer leren over mindmappen?

Zelf ook leren mindmappen? In 2010 was mindmappen de meest verkochte training voor organisaties. Neem een kijkje bij onze partner Academy of Minds en bekwaam jezelf in deze techniek om sneller inzicht en overzicht voor je zelf te behalen. Bekijk de regels voor het MindMappen.

MindMeister

MindMeister is een online mindmapping tool waarmee gemakkelijk online kan worden gebrainstormd en plannen worden opgezet. Lees meer over MindMeister in de test van Hypershifters.

World of Minds

World of Minds laat mensen beter denken en daardoor handelen. Door denkprocessen visueel te ondersteunen en door speelse denkdisciplines het werk te laten doen. Dat is erg effectief: mensen doen daardoor de goede dingen beter. Ze hebben bovendien meer plezier in hun werk omdat ze veel beter samenwerken.

Video-impressie

Edo van Santen van Talk&Do.tv heeft een video-impressie gemaakt van de sprekers en bezoeker aan TEDxTheHagueLIVE 2011. Bekijk de video hieronder.

Samenvattende video

Gerelateerde artikelen

2 Responses to “TED Global 2011 bij TEDxThe Hague”

Add Comment
  1. Pingback: TEDxAmsterdam 2011: LiveMindMapping bij Deloitte vanaf een spectaculaire simulcastlocatie

  2. I read online which apple cider vinegar swabbed on a cold sore usually
    cause it to heal faster. I tried it and found it burns like the fires of Hell.
    However then it does enable. It appears to result them to dry
    up faster. I didn’t mind the burning. I felt the small rascals deserved several pain as punishment for showing
    up on my mouth and embarrassing me.

Geef een reactie